O αδέκαστος Μπάρας, ο υπεύθυνος Φώτης,το κορίτσι -λάστιχο και το ωραίο μου πλυντήριο

Φεβρουαρίου 21, 2012

αναδημοσίευση από : www.tometopo.gr

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΣΑ  ΜΑΞΓΟΥΕΛ

Δεν μπορώ να κρύψω τη συγκίνησή μου.Αν βέβαια οι πληροφορίες μου είναι σωστές και  δεν πρόκειται για ράδιο-αρβύλα.Μέσα στο γενικό χαμό που επισυμβαίνει στο πρώην κυβερνών κόμμα  και τις σκοτεινές προφητείες για το μέλλον αυτού, έμαθα πως δύο άξια στελέχη του ο αδέκαστος Μπάρας[Αλ.Παπαδόπουλος] και το κορίτσι-λάστιχο [Μιλένα Αποστολάκη] θα συνεργασθούν με τον υπεύθυνο Φώτη [Φ.Κουβέλης] της ΔΗΜΑΡ και θα συγκροτήσουν το ΔΗΜΑΡΟΠΑΣΟΚ!

Μέχρι να διασταυρωθούν οι πληροφορίες μου, κρατώ τη συγκίνηση σε ανεκτά επίπεδα διότι τέτοιες συνευρέσεις επιδρούν καταλυτικά επί του ευαίσθητου νευρικού μου συστήματος κίνδυνο να υποστώ και νέο νευρικό κλονισμό.

Ο πρώτος [κλονισμός] ήρθε όταν άρχισαν δειλά-δειλά να εμφανίζονται  μπαρουτοκαπνισμένοι πασόκοι ζητώντας απελπισμένα τη σωτηρία τους μέσω της αναβαπτίσεώς τους σε πρόθυμες΄΄αριστερές’’ κολυμπήθρες,όπως πχ του ΣΥΝ και συν αυτώ, οι οποίες τους παραδίδουν  στην κοινωνία άσπιλους και αμόλυντους και με βάσιμη ελπίδα όχι μόνο να αφεθούν οι αμαρτίες τους αλλά αναγεννημένοι να ζητήσουν ξανά την ψήφο των αμνημόνων.

Τώρα βέβαια οι εξαγνιστές θα μπορούσαν να τους συστήσουν νηστεία και προσευχή, μοίρασμα των ιματίων τους στο λαό που τόσο συνέβαλαν στα βάσανά του,η μια παραμονή στη Χρυσοβαλάντου σε κελί άλφα θέσεως ,γονυκλισίες στην Παναγία της Τήνου κοραλλή ,χάριν των ποσοστών και των οψοφυλακίων, τους ξεπλένουν μετά μεγάλης χαράς και ενθουσιασμού .

 

Αχ αυτή η ‘’αριστερά’’…Τσατάλια μου κάνει τα νεύρα.Εκεί που πάω να φωνάξω  ΄΄οι προδότες στο Γουδί[η], έρχεται και μαζεύει σκύβαλα από δω κι από κει για το καλό του τόπου,λέει, μοιράζοντας συγχωροχάρτια  και σώζοντας  κάποιους εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσόντες πολιτικούς .

Να αναγνωρίσω βέβαια ότι παίρνει από το ΄΄σοσιαλιστικό΄΄ στρατόπεδο.Κάτι είναι κι αυτό. Όχι ο,τι κι ο,τι, αν και μαθαίνω πως στην προσπάθεια για  ΄΄αντιμνημονιακό μπλοκ’’ φτάνει μέχρι και ..καμένους  και αποκαΐδια να γυρεύει.

Τελικά ,μεγάλη εφεύρεση το πλυντήριο .Δεν ξεπλένει μόνο μαύρο χρήμα αλλά και μαύρο κρίμα.. .

Ανησυχώ βέβαια για κάποιους που δεν βλέπω τα ονόματά τους σε σενάρια συμπόρευσης.Επι παραδείγματι πού είναι ο Τσουκάτος, ο Πάχτας, ο Μαντέλης…Ποία η τύχη τους η πολιτική;΄Δεν δικαιούνται και αυτοί μιας αναβαπτίσεως, μιας άφεσης αμαρτιών; Και γιατί πρωτοπαλίκαρα του Άκη να έχουν προνομιακή θέση έναντι του ωραίου Μπρούμελ;

Θα τους μαλώσω τους πλυντηριάρχες.Κάνουν άδικες εξαιρέσεις.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: